golèk produk kita

layanan

produk utama kita adaptor, kang digunakake kanggo mujudaken interfacing pas antarane serat optik, lan sacara wiyar dipigunakaké ing jaringan serat optik.

  • perusahaan

Ningbo GUANGYU-TECH CO., LTD. punika perusahaan High-Tech specialzied ing serat optik komponen pasif riset, pembangunan, sale produksi. Minangka fokus perusahaan anjog ing adaptor fiber optic lan ODF optik in China, perusahaan wis liwati ISO9001: standar 2008 lan RoHS. Lan duwe sistem QC banget kanggo nggawe manawa kabeh barang sing tanpa cacad karo test 100%.

sinau More