kërko produktet tona

shërbimet tona

Produktet tona kryesore është përshtatës, të cilat janë përdorur për të realizuar interfacing saktë në mes të fibrave optike, dhe e përdorur gjerësisht në rrjetet fibër optike.

  • kompani

Ningbo Guangyu-TECH CO., LTD. është një ndërmarrje High-Tech specialzied në fibra optike komponenteve pasive kërkimit, zhvillimit, prodhimit e shitjes. Si një fokus kryesor i kompanisë në adapters fibra optike dhe ODF optike në Kinë, ndërmarrja ka kaluar ISO9001: 2008 standardeve dhe RoHS. Dhe kanë sistem të shkëlqyer QC për të siguruar të gjitha mallrat janë patëmetë me 100% provë.

Mëso më shumë