neangan produk urang

jasa kami

produk utama urang téh adaptor, nu dipaké pikeun ngawujudkeun interfacing tepat antara serat optik, sarta loba dipaké dina jaringan serat optik.

  • pausahaan

NINGBO GUANGYU-tech CO., LTD. mangrupakeun perusahaan High-Tech specialzied dina serat optik komponén pasip panalungtikan, ngembangkeun, diobral produksi. Salaku fokus parusahaan ngarah kana adapters serat optik jeung ODF optik di Cina, perusahaan teh geus lulus ISO9001: standar 2008 sarta RoHS. Sarta mibanda sistem QC alus teuing pikeun mastikeun sakabeh barang nu faultless kalawan test 100%.

diajar deui